top of page
  • Elif Bingöl

Minyon kadınlar için uzun boylu görünme tüyoları

​Daha uzun boylu görünmek için doğru kıyafetleri giymek ve renkleri de doğru kullanmak gerekir. İşte daha uzun boylu ve daha alımlı görünmek için basit 10 tüyo:

1. Yüksek Bel

Mesele uzun boylu görünmekse bir numaramız yüksek belli, paçası bol ve ayakkabıları örten pantolonlardır. Bu pantolonlar hem en çok uzun gösteren giysilerdir hem de kişiyi olduğundan daha ince de gösterir.

Bol paçaların yeri ayrı olmakla beraber, yüksek belli her pantolon ve etek de daha uzun boylu görünmekte işe yarar.

2. Dikey çizgiler

Dikey çizgiler gözü yukarı ve aşağı çekerek gözün genişlikten çok yüksekliğe odaklanmasını sağlar. Bu nedenle daha uzun boylu görünmek için dikey çizgiler giyilmeli ama tam tersi etki yaratan yatay çizgilerden kaçınılmalı.

3. Açık yakalar

Açık yakalar, özellikle derin V yakalı üstler ve elbiseler boyun bölgesini açıp uzattıkları için aynı zamanda uzun boylu da gösterirler.

4- Bilekten bağlı ayakkabılardan kaçınmak

Bacak boyunu kesen ve olduğunuzdan kısa görünmenize neden olan en büyük ayrıntı ayakkabıların bilekten bağlanmasıdır. Bilekte biten botlar da aynı etkiyi yaratır. Daha uzun boylu görünmek için ayakkabı seçiminde buna dikkat edilmelidir.

5. Açık renk ve dekolteli ayakkabılar

Ayakkabı ve botlarda açık renk kullanmak bacakları daha uzun gösterir. Bunun en güzel örneği ten rengi stilettolardır.

Ayakkabının dekoltesi ne kadar çok olursa o da o kadar iyi:

6- Yüksek topuz

Saçları toplayarak yüksek topuzlar yapmak da daha uzun boylu görünmenize katkıda bulunacaktır.

7- Ufak ve zarif çantalar kullanmak

Büyük, bavul gibi çantaların yerine ufak ve zarif çantalar kullanmak daha uzun boylu gösterir. Aslında bu kural bütün aksesuarlar için geçerlidir.

8- Bel Oyuntusu

Özellikle minyon kadınların vücudu daha orantılı ve uzun göstermek için bele oturan, bel kısmını hacimle kamufle etmeyecek, bel oyuntusunu ortaya çıkaracak giysiler seçmeleri gerekir. Yani uzun boylu görünmek için bol, salaş giysilerden uzak durmamız önemli.

9. Siyah Renk

Siyah renk her zaman daha uzun boylu ve ince görünmemizi sağlar.

10. Baştan aşağı aynı renk

Farklı renklerde parçalar giymek, vücudu farklı bölümlere ayırır. Baştan aşağı aynı renkte giyindiğinizde ise vücudu kesen bir şey olmadığından olduğunuzdan daha uzun görünürsünüz.

249 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page