top of page
  • Elif Bingöl

House of the Dragon Stili


Uzun zamandır beklenen House of the Dragon dizisi HBO’da yayınlanmaya başladı. Şu ana kadar 2 bölümünü izlediğim dizi, benden birçok yönüyle geçer not aldı. Özetle, tahtın en güçlü adayı, ejderhaların annesi, tahtın son varisi Daenerys Targaryen’in doğumundan 172 yıl önceki zamanda, Targaryen ailesinin hüküm sürdüğü dünyayı anlatan dizi, Game of Thrones rüzgarını devam ettiriyor diyebilirim.


Tabi ki dizinin etkisi moda dünyasında da görülmeye başlandı. En hızlı davranan Stradivarius oldu. Stradivarius’un dizinin yayınlanmasından hemen önce çıkardığı House of the Dragons koleksiyonuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.




Böyle bir koleksiyon için siyah ve bordo deriler başrolde, kadife, tül, peluş kürk ise yancılar diyebiliriz. Bunlara biraz kuş gözü ve bağcık detayı, harness gibi aksesuarlar da katarak ruhunu verebiliriz. Ben de kendi dolabımda böyle bir koleksiyon yaratacak neler neler varmış dedim, o kadar çok şey çıktı ki! Yeni çekim yapacak vakit yaratmam zor olabileceğinden geçmiş postlarımdan birkaç örnek koymak istiyorum:













Diğer yandan, dizinin fanları için Warner Bros da hemen, ejderha baskılı t-shirt, kupa gibi ürünler satılan bir dükkan açmış. https://shop.warnerbros.co.uk/pages/house-of-the-dragon





Son olarak Etsy gibi birçok platformda da güzel ürünler bulmak mümkün. Ben hemen size favorimi bırakayım, çünkü muhtemelen bu ürünler telif hakkından ötürü satıştan yakında kalkabilir. Ben gerekli ilhamı aldım, kendim de bu sweat’i rahatlıkla yaptırabilirim:



“Dreams did not make us kings, dragons do” diyerek bu yazımı burada bitiriyorum :)


PS: Dracarys ne demek biliyorsanız siz de bendensiniz demektir, bir sonraki bölümü birlikte izleyelim :)



67 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
Yazı: Blog2_Post
bottom of page